Καλώς ήρθατε

Οι White Villas 1-2 βρίσκονται σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων στην περιοχή του Καραβόμυλου στο κέντρο του νησιού. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική τους, η θέα θάλασσα, το ήσυχο σημείο που βρίσκονται, σας επιτρέπουν να περάσετε ήσυχες και ειδυλλιακές διακοπές.

Οι Βίλες

Οι White Villas έχουν την δυνατότητα να κοιμίσουν 4-5 άτομα. Διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, κήπο, πλήρη οικιακό εξοπλισμό, parking και barbecue. Υπάρχουν δύο βίλλες με δύο πισίνες που μπορούν να κοιμήσουν από 2 – 5 άτομα η κάθε μια.

Παροχές

Μερικές από τις Παροχές μας είναι: Playroom, πλυντήριο, μπάνιο, TV plasma, air condition, free WiFi, πλυντήριο ρούχων, barbecue, σίδερο ατμού και χρηματοκιβώτιο, μπαλκόνι, ταράτσα, κήπος και θέα θάλασσα.

Τοποθεσία

Η θέση των White Villas είναι προνομιακή καθώς βρίσκονται δίπλα στην λίμνη της Μελισσάνης, το σπήλαιο Δρογκαράτη, την μαγευτική παραλία της Αντισάμου και την γραφική Αγία Ευημία. Ακόμη, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η παραλία του Μυρτού. Από τις White Villas μπορείτε να κάνετε σχεδόν ίσης απόστασης διαδρομές προς τα 4 σημεία του νησιού, όπως την Πρωτεύουσα Αργοστόλι, το Ληξούρι, την τουριστική Σκάλα και τα κοσμοπολίτικα Άσσο και Φισκάρδο.

Ο MANAGER ΜΑΣ

Διαχειρίζεται από το Doriza Estates & Development